HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Nap híre: Megmentették a Budapest TV-t, de...

2009.07.22. 23:25 freddyD

...úgy néz ki változatnak a színvonalon. Méghozzá fölfelé! :(
De van még remény. Kösz Luko a linkért

Véget ér a Budapest Tv évtizedes múltra visszatekintő színvonalas műsorszolgáltatása, mert új befektetők érkeznek a céghez, hogy a felszámolás alatt álló tévébe pénzt pumpálva megmentsék a vállalkozást. A pénznek azonban ára van: nem lesz többé betelefonálós műsor, és a jósoknak is másik csatornát kell keresniük.
 

Az idén márciusban felszámolási eljárást kezdeményeztek a Budapest Tv ellen, erősítette meg a STOP információját Kincs László felszámolóbiztos. A tévé magán- és köztartozásai 200 millió forintra rúgnak. A felszámolás hírére több tucat érdeklődő jelent meg a tévécsatorna környékén, de a tulajdonosok első lendületből egy új tévécsatornát alapítottak Európa Tv néven, azonban ennek nyilvántartásba vételét hétfőn az ORTT megtagadta, miután rengeteg hiányosságot fedeztek fel a nyilvántartásba vételi eljárásban, mondta a STOPnak Berényi Diána szóvivő.

A szomorú vég egyre közeledett a Budapest tévé rajongói számára, de az ügy váratlan fordulatot vett. "Nem Anettka-szerű társaság, hanem dúsgazdag izraeli befektetők jelentkeztek, akik vállalták, hogy kifizetik a cég adósságát, így a felszámolás okafogyottá válik" - mondta Bródy Péter, a Budapest Tv tulajdonosa a STOPnak. A cégbe beszálló befektetők Bródyt csendestársként maguk mellé veszik, a jelenlegi tulajdonos szerint 49-51 százalékos arányban lesz kisebbségi tulajdonos, de nem is ez, hanem a szakértelme segíti majd az új tévé útját.

Az egyelőre változatlan tartalommal, és változatlan színvonalon látható Budapest Tv-ről a hírek szerint eltűnnek majd a jósok és megszűnnek a betelefonálós műsorok, amelyekben fénymásolt húszezresek szállnak alá a magasból. Most csak egyetlen változás látható: a logóban az Európa felirat is szerepel, ami így is szembetűnő az elmúlt évek alatt állandó és változatlan hátterű műsorfolyamban. Az új tulajdonos azonban tévéjátékokkal, színházi közvetítésekkel állít majd konkurenciát a többi csatornának.

"Az elmúlt 18 év, amióta ezt csinálom, elég volt. Nem akarok többé színészek és művészek után kajtatni", magyarázta Bródy a változás okainak egyik részét, a másik része azonban nem igényel különösebb indoklást: a befektetők a hitelek megvásárlása után jelentős pénzt fizetnek Bródynak is, aki a pontos összeget nem árulta el, csak megjegyezte, hogy jól elél majd belőle a hátralévő életében. És mi az üzlet a befektetőknek? Bródy szerint az, hogy az EU az ilyen jellegű csatornákat szép pénzekkel támogatja. "Szép volt, jó volt, elég volt" - búcsúzott a Budapest Tv tulajdonosa.

Forrás

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr221262061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ikszD 2009.07.22. 23:34:33

Magyarul már nem a magyar zsidók, hanem az izraeli zsidók kezén van.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.07.22. 23:52:27

De nem kell aggódni, ugyanis ezt a BPTV-s jósok már pár éve látták ugye, és idejük volt felkészülni, már meg is van az új csatorna biztos. Sőt, szerintem megrendezett az egész, látta előre Bródy, azért csődöltette be, hogy jöjjön a külföldi tőke. Én megvizsgálnám trösztgyanúval, ugyanis ahol ennyi jövendőmondó dolgozik...

v.a.lacky 2009.07.23. 08:58:48

hanem dúsgazdag izraeli befektetők jelentkeztek

hogy ezen mért nem lepődöm meg

Ekibit 2009.07.23. 09:06:43

Emlékeztek?"Amíg van budapest addig lesz Budapest tv is"

sheela567 2009.07.23. 09:09:08

Hmm, dúsgazdag izraeli befektetőőők? :D:D:D
Hát lehet még rosszabb? :P

sheela567 2009.07.23. 09:10:00

@Ekibit: Jah az a néni is sokáig bírta BPTV nél...:P

racionálisan radikális 2009.07.23. 11:17:02

Az első bekezdés elolvasása után tudtam h tuti zsidók veszik meg! Ezt a szart fel kellene számolni! Persze a jobboldali média felszámolása az megy! Jahh és még kormány + zsidók....... Velencei-tó, kaszinó..... erről ennyit......

jetikek 2009.07.23. 11:56:00

Annyira tudtam hogy a kommentek nagy része zsidózó idióta lesz...

"Az új tulajdonos azonban tévéjátékokkal, színházi közvetítésekkel állít majd konkurenciát a többi csatornának."
Legalább kap végre egy kis színvonalt.

Zomb!eboy 2009.07.23. 11:56:42

Aztán Bródy meg a többi magyar azt veszi észre hogy már romániában él, mert a zsidók eljátszották azt amit a törökök anno, romániában mi meg majd reménykedünk hogy eger fennmaradt. XD

v.a.lacky 2009.07.23. 19:52:35

nézzétek egy hétig kint voltam Németországban. a Portás sejtelmesen mosolygott, hogy a magyaroknak van egy meglepetés a tv-ben Na mi volt az : igen a Harz-hegységben A bptv:
azóta fejből tudom :
-három cigány legyény hegedül, csak én magam járok egyedül
-gyors....pontos....megbizható...azonnal jövünk
na azt az agysorvadást@racionálisan radikális:

jetikek: nézd ha egyszer a média 75% a politika 80%, a gazdaság 99% a kezükben van ne várj mást
a színházi közvetítésnek én is örülök

v.a.lacky 2009.07.23. 19:53:46

@v.a.lacky: bocs rac. rad. véletlenülsikerült a válasz erre opciót a neveddel

Stad 2009.08.02. 00:33:25

ISTENEM MIÉRT?? Amikor odajutok hogy 10 percet tévézzek a Budapest Tvtől elmegy a kedvem az egész tv nézéstől. ennél jobbak már csak a teleshopos műsorok. szeretem nézni főleg amikor MR T-vel sütik a bacon szalonnát XD totál shit mind a kettő.

Stad 2009.08.02. 00:34:39

A másik kedvencem meg az Echo TV. fater hazajön a munkából egyből vagy foci vagy az Echo TV megy. Tökre bírom amikor zsidó öregember szidja a zsidókat XD

andor99 2009.08.08. 18:02:04

Ez szép és jó, de mikor? Ebben a pillanatban nézem online a BPTV-t, és most éppen betelefonálós éneklős műsor megy (ismétlés), aztán lesz ilyen beszívott mese, utána meg jósolós baromság. Utóbbiak nem ismétlések. Mikor történik már valami ezzel a trágyadombbal??

A zsidózós kommentelőket meg őszintén nem értem. "Köcsög zsidó ember hogy mer értelmes csatornát csinálni az anettkás bagázsból?" Vagy mi? Ahelyett, hogy örülnének...

Labzo · http://labzo.extra.hu/ 2009.08.09. 20:38:53

@andor99:
Vagy egyszerűen nem kell nézni a BPTV-t, meg a többi adót... .
Egyébként meg Izrael is készül az EU-ba... .
süti beállítások módosítása