HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

ROFL exkluzív: ORTT Tihanyi úrról

2008.11.04. 06:23 freddyD

David küldte ezt a felettébb érdekes levelet. ORTT nincs a topon, már régóta ez a véleményem... Filmeket kell miattuk átszinkronizálni, megvágni és nevetséges ítéleteket hoznak (ebben az esetben szerencsére visszavonták). De nézzük a levelet:

Szia freddyD!

Még anno, amikor felraktad Tihanyinak azt a videóját, amiben "gerincműtétet" hajt végre, akkor páran kicsit felkaptuk a vizet, és többek között én is levelet írtam az ORTT-nek, hogy nézzenek már utána, hogy mi is megy adásba bizonyos adókon. Íme az ORTT válasza:

Tisztelt XY Úr!

Hivatkozással az Országos Rádió és Televízió Testülethez (továbbiakban: ORTT, Testület) 2008. szeptember 23. napján érkezett levelére, amelyben a Budapest TV minőségtelen, erkölcstelen, megbotránkoztató magaviseletét és kulturális politikáját kifogásolta, az alábbiakról tájékoztatom.

Az ORTT feladatát, hatáskörét és alaptevékenységét a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (Médiatörvény) határozza meg, amelynek értelmében a Testület a műsorszolgáltatók magatartásának a Médiatörvénybe ütközését hivatott vizsgálni illetve nevezett jogszabály megsértése esetén szankcionálni.

A Médiatörvény 3. § (1) bekezdése értelmében a Magyar Köztársaságban a műsorszolgáltatás - a törvény keretei között - szabadon gyakorolható, az információk és a vélemények műsorszolgáltatás útján szabadon továbbíthatók, a nyilvános vételre szánt magyarországi és külföldi műsorok szabadon vehetők. A műsorszolgáltató a törvény keretei között önállóan határozza meg a műsorszolgáltatás tartalmát, és azért felelősséggel tartozik.

Ilyen módon az ORTT-nek a műsorok tartalmának meghatározásába nincs beleszólási lehetősége, ebből adódóan az Ön által kifogásolt blog bejegyzésben látottak, azaz a Tihanyi Tamás által alkalmazott gyógyítási módszer hiteles voltának, minőségi kivitelezésének, morális vonatkozásainak vizsgálata sem tartozik a Testület hatáskörébe.

Aki esetleg lemaradt volna, többek között erről a videóról van szó:

 Ebben az esetben várom a kedves páciensek jelentkezését, akik a jövő héten induló internetes-show-mban csettintésemmel hagyják eltávolíttatni prosztatarákjukat!

19 komment

Címkék: budapest tv

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr51741032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.11.04. 06:51:04

tényleg hülyeség volt az ORTT-nek írni. akkor foglalkozhatnának csak Tihanyival, hogyha valaki az energizálás vagy a "műtétei" miatt komolyabb sérülést szenved. de a baj az, hogy ezeket nem is lehet bizonyítani. miért nem? mert akkora nevetségesen nonszensz az egész, hogy tudományosan sem lehet utánajárni (az orvosszakértő csakrasérüléseket vagy telepátiai úton fellépő gerincproblémákat keressen??).
erre lenne jó egy cenzúra, mindig azt monodm. nem politika, hanem minőségi. ami mértéktelenül szar és még esetleg káros is, azt ne adják TV-ben.
(mondjuk akkor min röhögnék?)

P.Levi 2008.11.04. 07:20:18

ez qrva jól ki an találva...higgyétek el...Direkt ugy van megcsinálva h nem lehessen belekötni,vagy ha lebe is lehet akkor ne tudják bizonyítani tihnyi "bűnösségét".És sztem számítottak rá h lesz pár hülye aki felhívja őket, de a nép tulnyomó többségéek nem fog tecceni.

gyarfi 2008.11.04. 08:10:34

"A műsorszolgáltató a törvény keretei között önállóan határozza meg a műsorszolgáltatás tartalmát, és azért felelősséggel tartozik."

Utolsó tagmondatot nézzétek meg. Tehát ha Mari néni azért nem megy el orvoshoz a szívproblémájával, mert Tihanyi úr "kezelte", és esetleg komolyabb gondjai is lesznek, akkor az nem a BPTV felelőssége?

Lmér: Hidd el, sok olyan hülye ember él Magyarországon, hogy az ilyet bevegye...

daev1 2008.11.04. 08:35:08

"morális vonatkozásainak vizsgálata sem tartozik a Testület hatáskörébe" akkor mégis melyik testület hatáskörébe tartozik?
Amúgy szép lenne, ha az ORTT azt csinálná, amire hivatott, és nem valami sekélyes, megkérdőjelezhető értékképviseletet szolgálna ki.
Ja, és szerintem is jogos, ha Mancika ahelyett, hogy elmegy az orvoshoz, vesz magának Tihanyitól egy tonna rózsaszín nünükét, és azzal "energizálja" magát, és ennek következtében feldobja a bakancsot, akkor vajon morálisan kinek a felelőssége? Mert mondjuk jogilag sztem tuti Mancikáé, DE más fogja majd tartani a hátát ;)

deemer 2008.11.04. 10:36:08

Jól tettétek hogy írtatok az ORTTnek, és most nem azért érdekes ez, mert az ilyen-olyan törvény és jogszabály értelmében tud-e foglalkozni vele avagy sem, mert nem lég, hogy az egész szervezet egy vicc az elmúlt 10 évben (so benannte: impotens), hanem mert igenis jó lenne, ha a magyar ember is megtanulná, hogy ne tűrje szó nélkül a sok szemetet amit a torkán akarnak lenyomni.
De kétségbe ne essetek, az tuti hogy van érdekeltsége valamelyik ORTT tagnak a b.tvben, (:= le van fizetve, na) úh. a büdös életbe nem lesz semmi komoly elmarasztalás ellenük :D
Ha meg értelmi képességeiben erőteljesen korlátozott Mancika elpatkall (lehet agyon kéne verni egy bunkósbottal mert a gerincét eltörte a doktor úr, így már csak vegetálhat :P), a válasz az lesz: "forduljon a független magyar bírósághoz" ami mindannyian tudjuk mit jelent....

REPARATUR 2008.11.04. 12:12:26

Ez egyszerűen szégyen. Az ortt-t is megvette anettka meg lexike mega bptv. Ez egy csoda tv

daev1 2008.11.04. 12:41:22

deemer, Mancika inkább erre a válaszra számíthat: "forduljon bizalommal a fal felé"
De most komolyan, vajon csak az idősebb generáció veszi ezt be (gondolom ezt, mert a betelefonálók nagy része ilyen 50 fölötti), és a "mi generációnk" már immunis erre, vagy ez mástól függ?(hülyeségtől pl.) van önök között egy szociológus?:D

Bigmate 2008.11.04. 13:03:01

Az lehet,hogy ezért a hazugságért igenis felelősek a vetítők,de azért mert Mancika feldobja a talpát azért semmiképpen sem. Azért mert nem szabályozzák,hogy az öregek mit higgyenek el meg mit nem...A normálisabbak nem veszik be,de aki beveszi annak agyproblémája van.

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.11.04. 13:47:23

jobban belegondolva nem hülyeség a műsor: segíti a természetes kiválasztódást...

deemer 2008.11.04. 14:06:21

Hát Mancika agyilag kinda faked up, hogy relatíve kultúráltan fejezzem ki magam =)
Hogy ki miért felelős, nos igaz az relatíve tág fogalom, elvégre nem tőlük kapta a mittoménmilyen nyavaját, de ha effektíve ezzel rábeszélik arra, hogy ne menjen orvoshoz, az már azért rideg... van olyan, hogy placebo hatás valóban, max belepusztul a beteg, érted.
Ha úgy vesszük, persze az ilyen idióta játékok is károsak, mert bizony nem kis pénz oda telefonálgatni, de az legalább csak a pénzét veszi el szegény visszamaradott Mancikának :D

SanyiX 2008.11.04. 14:10:57

Itt emberek fognak meghalni !
Ha a 80 éves papókák elhiszig a csettintéses prosztatás marhaságot aszthiszik hogy meggyógyultak és nem aztán belahalnak , ez van

Tihanyi elbaszod ezt a világot !

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2008.11.04. 14:29:59

az ORTT ugyan olyan felesleges, mint az MPAA, kicsit haladhatnank a korral, es az ilyeneket eltorolhetnenk, mivel ezek a "valamik" legtobbszor nem segitenek, csak a muveszetet korlatozzak (pl milyen lenne, h mondjuk a David szobor pocset lefaragnank, v raterittenek vmit, mert serti a gyerekek fejlodeset)
-epp most amerikaban fordult elo, h Kevin Smith mester, kultrendezo (nalam mindenkepp toplistas) uj filmjet, a Zack and Miri Make A Porno-t nem akarjak reklamozni bizonyos okok miatt ( hollyshit.weebly.com/5/post/2008/10/first-post.html )...

magyarmark555 2008.11.04. 14:53:10

rohadjanak meg!
amugy birnám ha megkérdezné hogy azért van gerince ugye?

weeez 2008.11.04. 16:01:44

hát, lényegében arról írnak, hogy bárki bármit lenyomhat adásban... akkor meg mi a fa**ért büntetik meg olykor az RTL-t meg a Tv2-őt?:D

ha ellenmondást érzetek nem a véletlen műve...

(bár megjegyzem, olykor megérdemlik őkis xd...de a BPTV meg megússza?:S)

~Melcsy 2008.11.04. 18:04:10

Ez azért már durva... :S És vannak akik ezeket a hülyeségeket el is hiszik.

daneg 2008.11.06. 19:28:47

weeez a tv2-n egyszer fő műsoridőben adás szünet volt mivel előtte nap az IHM rasszista tartalmú volt .... [ Hülyítik a népet az nemgond, de ha az igazság kerül elénk ( akár paródia formájában ) az már bűn... kretén politika ]

Lámasál 2008.11.09. 00:10:11

1. nem lett volna egyszerű ha azt írják, hogy: "a műsörban elhangzó dolgok nem a mi hatáskörünk", tod ki fog ezeknek az ilyen olyan törvényeknek utána járni, szal tök fölösleges beleírni a levelekbe
2. mégis mit tehetnének? egy elhangzott dolgot nem tilthatnak be, ha azt nema dják le többször max 5 percig nem sugározhatnak hűűűha

attila15 2008.11.29. 23:13:40

Én itt má csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek előre begyakorolt mozdulatok vagy rögtönöz? Ez röhej!!!

attila15 2008.11.29. 23:14:53

Vagy azt kellene csinálni,hy felhívni és amikor befejezei a műtétet beleordítani a telefonba, hogy jajj eltörte a gerincem csak, hogy milyen fejet vágna...
süti beállítások módosítása