HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

ROFL-Exkluzív: Digi TV karácsony

2009.01.23. 06:08 freddyD

Sheela567 megint felvett és küldött pár exkluzív csemegét (holnap is jön még egy) a magyar low-budget televíziózás pöcegödréből. Egy DIGI TV nevű csatornán fedezte fel ezt a megható karácsonyi nótát. A kedves előadó mindent beleadott, ugyanis ülve playbackelt és gesztikulált frenetikusan. A dal vége a legjobb. Zsebkendőket elő! 

5 komment

Címkék: tv digi

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr42893416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punkie 2009.01.23. 09:45:47

Ezt a szennyet! Van igény az effajta gagyi műsorokra, főleg erre az amatőr playbackre? Anettkát nézték (nézik) az emberek, mert valami botrányos dolgot akartak látni (igen) nagy dózisban. Tihanyit a sok kétségbesett, minden szalmaszál után kapkodó, tudatlan ember tartja a képernyőn. Persze mi meg röhögünk (néha kínunkban) a szánalmas "produkcióikon":). Eddig még mondhatják, hogy legalább van nézettség, "érdekődés". De ez a cukormázzal leöntött hányadék kinek kell?

Stunterboy 2009.01.23. 17:12:04

Erre ennyit: no comment :D Bár az ilyen adóktól mást ne várjunk :D Digi,BPTV stb :D (freddyD refimagazin?????)

Drider 2009.01.24. 07:01:27

Nem is tudtam, hogy a numa-numa guy-nak ilyen rosszul megy, hogy inkább szakállat és hajat növeszt, hogy elvegyüljön a magyar budget csatornákon! xD
süti beállítások módosítása