HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

TV2 korrekt bánásmód állatokkal fail

2009.10.11. 21:15 freddyD

Nem tudom ki nézte szombaton ezt a szennyt. Én 20 perc után kikapcsolatam, de ezt visszanéztem. Tény, hogy nem vagyok egy profi, ami a bárányok nyírását illeti, de azt még én is tudom, hogy ezeket a szerencsétleneket nem ilyen kikötözött szado-mazo módon kell megmunkálni... Komolyan már, ezt hogy gondolták? Nézzétek milyen stressz alatt vannak. Erre van egy fogás, hogy hogyan lehet őket stabilan megfogni. ÁLLVA. Kretének 

A műsorról véleményemet meg leírtam itt a kommentekhez.

15 komment

Címkék: fail

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr861443473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rooter18 2009.10.11. 21:55:17

True... Teljesen egyetértek a véleményeddel. Mai tv műsorok nézhetetlenek. Hát én a sporton meg az érdekességeken kívül (Discovery, National, History stb.) nem nézek mást a tv-ben. A tv2, rtl mehet a búsba...

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.10.11. 23:11:43

Azért nem lép közbe az ORTT, mert a bárányok hallgatnak.
Én még a celebműsorok hajnalán leszoktam a tvről. Ezeknél az amúgy manapság eléggé lenézett, itt is bemutatott Szomszédok is nívósabb műsor volt. Szóval aki ott kommenteli, hoyg milyen agyzsibbadást néztünk anno a tvben, az gondolkodjon el, hogy ő mit lát, mikor bekapcsolja valamelyik bulvárt.

És sajnos a többi média is kezd elbulvárosodni, például napilapok (itt most nem az amúgy is bulvárra gondolok, hanem a hagyományos sajtóra)Azt hiszik ez kell a népnek. Aztán csodálkoznak, hogy nem fogy úgy a lap mint régen, és sokan szidják, aztán meg lehetőséget adnak a jónépnek, hogy ötleteikkel fellendítsék az újságot, akkor meg a sok kevesebb celebet, több értelmes cikket válaszokra meg vannak sértődve.
Értelmes műsort, cikket nem lenne sokkal nehezebb csinálni, csak több pénzbe kerül, esetleg még dolgozni is kéne kicsit vele. Ááá Ahhoz szakemberek kellenének. Inkább marad a celeb. Olcsó, sokszor elsüthető, másolható. Csak dolgozni ne kelljen és pénzbe ne kerüljön.

Azért reménykedek, hátha lesz egyszer egy BBC-nk. :)

freddyD 2009.10.12. 00:51:37

Egy dolog, hogy alapból szarok a műsorok, de ha még nem is lennének bajok velük, ők akkor is elszarják.

Amiket írtam. Vannak jó, használható alapötletek, de ők nemes egyszerűséggel mindig, mindenhol elfuserálják nézhetetlenné.

Itt van ez a műsor itt. Ahogy írtam, németeknél ez egy első osztályú műsor! De itt egy béna, műhangulató plasztikfost produkálnak belőle.

Volt ez a falas műsor. Interneten a japánok verzióján milyen jókat röhögtünk már! De itt, csak pofáznak, pofáznak, mindezt undorító megélhetési "hírességekkel". Miért nem hétköznapi szimpla emberekkel? Miért kell állandóan, körforgásban ugyanazokat az undorító, helyenként fingom sincs ki az egyáltalán "celebeket" látni?

Tőlem legyen vacsorázós műsor, de igényes emberekkel. Ja, hogy azok nem mennek bele az ilyenekbe? Na tessék látni, itt a gond. Mert ők tudják miért...

Ezért szerettem a Budapest tv-t. Ott mindig más arcok voltak ;) Mert az volt az igazi underground ;)

Na mindegy, szegény bárányok.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.10.12. 01:46:30

Hétköznapi emberes műsornak ott a Mónikasó, meg a Józsibarát :D
Igazából megvan a választás lehetősége, nem muszáj ezeket a csatornákat nézni, át lehet kapcsolni a tv-t, netalán az off gombot megnyomni és mondjuk barkácsolni helyette- mondják sokan, és igaz is, a gond ott van, hogy ez a celebrákfene annyira beleette magát a közéletbe, az ember egyfolytában beleütközik, lehetetlenség elzárkózni előle. Rtlklubbot, tv2őt egyáltalán nem nézek pár éve, mégis tudom az aktuális szereplőket.

-

Nagyon örülnék, ha felélesztenék a Játékok határok nélkül című műsort, az egyik legjobb móka volt, amit a tv nyújtani tudott. Nemrég volt egy próba a felélesztésére, igaz magyarok nélkül, de nem lett belőle semmi. Pedig az még engem is visszacsalna a tv elé. Ehhez mondjuk nemzetközi összefogás kellene, szóval nem sok esélyt látok. :(

Cs@tLós 2009.10.12. 11:00:57

@kava sr:
Egyrészt azért baszták ki Havast, másrészt azért, mert egy arrogáns fasz volt, és fél magyarország rühellte az okoskodását, miközben csak saját magát égette. Egyszerűen elviselhetetlen volt, megérdemelte, hogy kikerüljön a TVből, nagy csapás ez neki.
Én is imádtam a játék határok nélkült, minden évben azt vártam. Csak már Gundel is elkurvult, elcelebesedett, már nem tudná olyan jófejként vezetni, mint régen.Érdekes, akkor még a sarkon nem volt az Erópai Unió (legalábbis jóval kevesebb tagja volt), mégis lehetett ilyen nemzetközi műsort csinálni. Mostmár nem lehet...milyen érdekes.
@freddyD:

Hát igen, a falas alapötlete tetszett, balázs meg a másik hülye ellenére leültem vna megnézni, és akkor szembesültem vele, hogy abban is celebek a versenyzők. Nabasszameg, már kapcsoltam is el. Átlagemberek lettek vna, néztem vna.
A párbaj meg azért fos, mert csak rizsálnak, Vágó meg csodálkozik, hogy nem megy a műsor. Mondjuk ott az emberi faktor is borzasztó, akkora idegesítő faszkalapok voltak benne időnként, hogy azt sem bírtam nézni, de inkább ez a változat mint celebekkel (Fábry meg a legyen ön is milliomos)...
Borzasztó, hogy ilyen szarokat tolnak az arcunkba, mert erre van igény szerintük...ááááááh,röhej.

kocsolas 2009.10.12. 15:52:10

Akkor valaki szólaljon meg a másik oldalról is... nem a TV-sek a hülyék hogy ilyen műsorokat adnak, ők csak kiszolgálják a jónépet. Ha egyszer a nézőközönség nagyrészének az kell, hogy celebek viháncoljanak, akkor szerintetek abba fogják hagyni a celebek nyomatását? Nem, amíg van rá igény, ottlesz a TV-be ezafajta műsorstruktúra. Akármennyire utálhatja egy programigazgató vagy hasonló ember, hogy elhülyítik a népet, de valamiből neki is szereznie kell a fizut...

Bigmate 2009.10.12. 18:09:44

@kocsolas: Ez is igaz,csakhogy ők ezért pénzt kapnak,és nem borravalót. Ott van Balázs,biztos összeszedett már vagy 20 millát csak a műsorvezetésből eddig. Ennél 10x kevesebb pénzért elmenne szerintem szívesen 1 pár gyári munkás bohóckodni,sőt még durvább dolgokért is. Az meg a másik,hogy Magyarország összes költségvetése a béka segge alatt van. Nem azt csinálják,hogy abbahagynák ezeknek a buzi műsoroknak a készítését,hanem a jó munkásember fizetéséből behúznak egy keveset. Na ennyit erről...

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2009.10.12. 18:48:52

na ehhez gratulálok -_-
Szerencsétlen birka (ööö az állatoknak nincsenek még minimális jogaik sem?)

weeez 2009.10.12. 22:07:59

Nos...Feldobom a magas labdát.. Ki néz manapság bármilyen vetélkedőt? A régi legyen ön is milliomosnál hagytam abba, amikor még viszonylag nézhető volt. Pedig az csak kb 7-8 éve volt.
Volt szerencsém továbbá az Áll az Alkuhoz, de az valahogy nem jött be. Nem volt rossz, de azis már inkább a játékosokról szólt, mint magáról a játékról.

Mivel nagyon nincs is mit, én sem nagyon Tv-zek. Se időm, se kedvem hozzá.

Krisztian5 2009.10.13. 13:48:51

Na már rég óta nem nézek ilyen szarokat, de ahogy látom a színvonal egyre lejjebb eseik. Komolyan, már fel nem bírom fogni hogy ki a p*csa néz ilyeneket és mit élvez benne....

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2009.10.13. 17:47:39

@kava sr: Ja meg szerintem sokan emlékeznek a csokifasz esetére. Akkor is Havas megmondta, bár én sem bírom. De akkor jól csinálta

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2009.10.13. 17:49:42

@freddyD: Teljesen igazad van. Mi halandók vagyunk ez nem adatik meg csak a csinált sztárokkal. Pákó Tünci Győzi és a sok fasz. Mi meg szakadjunk meg.

kocsolas 2009.10.13. 18:54:42

@Bigmate: akkor a műsorvezetőket is hozzáírnám a listához :) Miért menne el gyári munkásnak megerőteltni feladatra, 5-öd annyi pénzért, ha nulla munkával megcsinálja ezt? valld be, teis inkább Balázs lennél, mint Kiss Pista (bocs ha telibe találtam:D ) ha meg nem lennél inkább egy lazsálós, semmivel sokatkeresős, sokakkedvencés, akkor gondolkodj el hogy lehet nálad van a hiba:)

Lazy_boy 2009.10.14. 14:49:51

Freddy ha megengedsz egy videót, itt egy normális birkanyírás: www.youtube.com/watch?v=wcM-tcRUZp8

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2009.10.16. 20:42:57

Az elmúlt 2-3 évben lejátszott műsorok színvonala erősen a béka segge alatt volt, még talán az első Big brother volt nézhető de az is csak azért mert még új volt a műfaj. Igaz a Bár már volt előtte is de ott ugye nem az volt a lényeg hogy kit mikor dugnak meg és hogy ki mikor megy el szarni. A Balázs féle "induljon a fal" (érted höhö induljon a fal höhö) pedig a műsorok egyik szégyene, amikor Steiner Kristóf akiről kezdettől fogva mindenki tudja hogy buzi kap egy olyan falat ahol imitálnia kell hogy szop valakit. sebaj legalább van Film+ ahol mindig van mit nézni.
süti beállítások módosítása