HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Köszönet

2010.03.14. 06:54 freddyD

Mielőtt perceken belül, megjelenik a "befejező" bejegyzésem, köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki gyakrabban, vagy akár ritkábban ellátogatott erre a blogra. Sok stresszes pillanat (pl Partiarcok delüksz bejegyzések) mellett voltak igen jó emlékek is, gondolok itt a Budapest Tv-s vagy a vallási műsoros videókra, ahol a kommentek helyenként viccesebbek voltak, mint az eredeti. Illetve nagy momentum volt még, mikor valaki tőletek levelet írt az ORTT-nek Tihanyi miatt. Jók voltak ezek az exkluzív tartalmak.

Kár, hogy anno a Refi magazinos paródiám nem jött össze. Biztos vicces lett volna veletek, csak a rohadékok akkor szüntették meg a műsort, mikor meghirdettem, így meg nem volt már igazán értelme :/

Fogadjátok szeretettel az új szerkesztőket. Új arcok, új lendülettel járhatnak, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy javuljon a blog minősége.Adjátok meg nekik az esélyt, én meg köszönöm nekik jelentkezésüket.

Néha néha én is lehet berakok majd valamit, de ővék lesz a pálya, azon belül is Blackhawk a rangidős.

Tisztelettel: freddyD

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr521828188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigmate 2010.03.14. 17:03:56

Mi köszönjük neked,hogy megcsináltad ezt a blogot és remekül fenntartottad. Jó így mosolyogni rajta naponta. Egyszóval én (is) köszönöm,hogy nap mint nap vicces tartalmakkal ajándékoztál meg minket. Bízok benne,hogy az új szerkesztők is lesznek ilyen jó blogvezetők.
süti beállítások módosítása