HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Tiétek a dicsőség

2010.08.26. 21:52 freddyD

manofalvy: Kép 720

Még meg sem köszöntem nektek, hogy ilyen remekül segítettetek manofalvynak, aki bizonyára az egyetlen méltó ember volt a leggurubb felsőtestre. A hivatalos kiírás szerint elvileg tegnapra "kiplakátolás" volt ígérve, de úgy néz ki, hogy csak nem csinálják meg. Ejnye bejnye...

Mindenesetre gratulálunk neki és egy fotót igazán elküldhetne a nyert pólójáról. Ha olvasná.

Ha meg inkább a kartonnyi gurura hajtott, akkor küldhet egy képet, ahogy bemutat.


7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr832250665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SimonX 2010.08.26. 22:08:52

We are the champions!

Croow 2010.08.26. 22:10:30

grat neki, bár utólag körbenézve találtam érdekesebb arcokat is, akiket lehetett volna támogatni :D. Az viszont érdekes, hogy sokan nem fogták fel, hogy felsőtestről kellett képet küldeni..

Lámadmirális 2010.08.26. 23:05:51

Grat neki:D Mondjuk ha nem csinálják meg akkor ez is olyan eset mint amikor egy hidat megszavaztak Chuck Norris hídnak.

HelloTibi 2010.08.27. 11:15:43

A hidat azért nem nevezték el Chuck Norris hídnak mert az a jogszabályokba ütközne. (Még élő emberről ilyeneket nem lehet elnevezni.) De manofalvy minden játékszabályt betartott, úgyhogy a szervezők gerinctelenségét fogja igazolni, ha ők sem tartják be a játékszabályokat és nem "plakátolják" ki őt.

2010.08.27. 11:49:13

Gratula neki, bár szerintem elég undorító hogy eggyesek mondjuk olyan fotót kültek be ahol mondjuk kisbabát szoptatnak (szép dolog, de muszáj egy pályázatra?), vagy épp a tükörben pózolnak a barátjuk/barátnőjük társaságában. Azt meg már mások is említették hogy elvileg felsőtestről kellett volna küldeniük fotót, jó ha minden harmadik képen felsőtest látható. Sőt egy csomó fotosoppolt is van, gondolom az EXIF adatok sincsennek meg mindben, satöbbi. A pályázók (és a mai magyar társadalom) szövegértelmezési képességeit mutatja.
@HelloTibi: : Ha gondolod plakátolj ki a saját terméked fotójával egy diszkrét sörhasat :D Nem gerinctelenség, érhető okok. Persze lehet még jól is jöhetne a Pöttyösnek ha megpróbállják megragadni a humoros oldalát a dolognak, csak ők gondolom nen arra készültek hogy egy ilyen pici poci fogja nyerni a pályázatot (ami egyébként megfelel minden leírt feltételnek), majd meglátjuk mi lesz.

Mesterlovesz 2010.08.31. 16:41:54

én a rudik csomagolásába raknám bele a képet, mint ajándékot vagy valami óriásposztert csinálnék mint annó a gyurcsányról és kiraknám 1 panel oldalára....mekkora lenne már mész a kocsiban és szembejön 1 30 méteres (idézek egyel feljebbi kolléga kommentjéből)diszkrét sörhas xDxDxD
süti beállítások módosítása