HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Az "Eredet" mégsem olyan eredeti?

2010.09.10. 06:00 freddyD

Nicsak, nicsak... Csak nem volt ez már Dagobertéknál is? :D 

Forrás: wwtdd

freddyD: eredet1freddyD: eredet2freddyD: eredet3

5 komment

Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr382273627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Er 2010.09.10. 09:32:45

Anno Dagoberték találták fel hogyan lehet elsüllyedt hajókat felszínre hozni. Ők lementek roncshoz és ping-pong labdákkal pumpálták tele a hajót és az felemelkedett. (kiskoromban kezemben is volt az a képregény) Később egy muki bement a szabadalmi hivatalba, hogy kitalálta, hogy ha levegővel teli lufikkal tömik teli a roncsokat akkor azok a felszínre "repülnek". El is hajtották nagy döbbenetére mondván, hogy Dagobert kacsa már hamarabb kitalálta. Szóval jó lesz Dagobertékre odafigyelni, mert megelőzik a korukat!

VidraMD 2010.09.10. 10:51:42

Elképzelhető, hogy innen vehette. De az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem olvasta és ő is "feltalálta" a dolgot. Volt már példa rá a történelemben.

De ha olvasta is ezt a képregény, akkor is elképzelhető, hogy nem tudott róla, hogy innen vette az ötletet, mivel olvastam, hogy az agynak van egy rossz tulajdonsága, hogy lekoppint egy ötletet a múltunkból és "eladja" nekünk, mint eredeti dolgot.

Szóval sok variáció van :D

freddyD 2010.09.10. 18:40:46

@kava sr: Egyébként tényleg nem fért bele az időmbe, de mivel úgysem az egész képregényt raktam ki, teljesen mindegy, hogy azt a pár kockát el tudjátok-e olvasni, vagy nem. A képekből mindenkinek kiderül a lényeg

csubakka1 2010.09.10. 18:52:42

ha az angol szöveg helyére magyart ír, akkor elveszik a Don Rosa-s feeling :D
süti beállítások módosítása