HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

2010 10 legpoénosabb tette

2011.05.15. 06:00 Blackhawk

1.) A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.

2.) Egy svájci szálloda séfje levágta az egyik ujját egy újonnan beszerzett hússzeletelő géppel. Mivel volt élet- és baleset biztosítása, beadta a kárigényét a biztosítótársaságnak, ahol gyanút fogtak, tehát a helyszínre küldték az ellenőrüket, hogy leplezze le a csalót. A szakember kiszállt a helyszínre és kipróbálta a hússzeletelő gépet, ami próba közben levágta az egyik ujját.

3.) A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után előbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára, már egy nő beparkolt az imént kiásott helyre. Szerintem teljesen érthetően a férfi a beparkolt nőt a helyszínen agyonlőtte.

4.) Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra. Amikor visszaült a volán mellé, azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harareből Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személyt el tud szállítani, és a felszállt utasokat el is vitt a Bulowayovi elmegyógyintézetbe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

5.) Egy amerikai tinédzsert a kórházban ápolták súlyos fejsérüléssel, amit az állomásra beálló vonat okozott. Kikérdezésekor, hogyan történt a baleset, derült ki, hogy a fiú csak arra volt kíváncsi, milyen közel hajolhat a befutó vonathoz.

6.) Egy férfi besétált egy 24 órás vegyesboltba, a pultra rátett egy húsz dollárost és kérte, hogy váltsák fel neki. A pénztáros kinyitotta a pénztárt, de ekkor a férfi elővett egy pisztolyt és megparancsolta a pénztár tartalmának a kiürítését egy átnyújtotta zacskóba. A zacskó megtömése után a férfi távozott, de a 20 dolláros bankjegyet a pulton hagyta. Csak az elmenekülése után derült ki, hogy a lopott pénz mindössze 15 dollár volt.

7.) Egy arkansasi férfi igen szomjas lehetett, mert az utcán kikapart egy bazaltkockát és megpróbálta betörni vele egy italbolt kirakatát azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy kiemel néhány üveg italt. Csakhogy a kirakat plexiből volt, amiről a nekivágott kockakő visszapattant és fején találta a próbálkozót, aki a helyszínen elvesztette az eszméletét. Az eseményt egy térfigyelő kamera az elejétől a végéig felvette.

8.) Egy női vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezéből a ridikült és elfutott vele. Az egész jelentet az üzletből végignézték és azonnal hívták a rendőrséget, akik percek alatt elfogták a bűnözőt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett. Megérkezés után a rendőr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bűnöző készségesen közbevágott, "Igen uram, ő az, tőle loptam el a ridikült."

9.) Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztolypörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor, ha rendelést adnak le. Erre a betörő kért egy adag sült hagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhető, amire a betörő káromkodva elment. Ez a betörő kapta "az év leghülyébb embere" külön díjat.

10.) Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicső segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepő volt. A kihívott rendőr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengő férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyűjtőtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerint ekkorát még életében nem röhögött.

Ráadás 2009-ből: A belgiumi Liegehoz közel, az országútról egy kétségbeesett férfi telefonált a rendőrségre, hogy megtámadták. A rendőrök tíz perccel később a helyszínen voltak, de már csak egy halott férfit találtak az út mellett, a közelben egy égő gépkocsival. A férfi nyakán egy mély vágást találtak, de - ami gyanús lett a rendőrüknek - dulakodásra utaló nyomok nem voltak. A férfi mobiljából megállapították, hogy kivel beszélt utoljára. Így derült ki a valóság. A 37 éves férfinek 2 évvel korábban volt egy kárigénye a biztosítókkal szemben, de azok megtagadták a kifizetést. Mivel mindenképpen pénzhez akart jutni, megrendezte a kirablását és megsebesítését. A vágás azonban túl jól sikerült, ezért 2 perc alatt, közvetlenül a segítségkérés után, elvérzett.

14 komment

Címkék: történet poén

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr242877304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AR5T7 2011.05.15. 08:37:41

Na ez egy igen jo kis post lett :D mar csaka rra lennek kivancsi, hogy honnan szetted ezeket? en ismertem egy ehhez hasonlo oldalt, de az a darwin dijasokkal foglalkozott

Krisi92 · http://backloggery.com/main.php?user=krisi 2011.05.15. 12:39:58

Istenem, ez hihetetlen :D Ilyenből jöhet még sok :D

rooter18 2011.05.15. 12:52:19

@AR5T7: Szerintem ez is olyasféle, de baromi nagy... :D Nagy post lett!

Blackhawk · http://roflnet.blog.hu/ 2011.05.15. 14:53:55

@AR5T7: Ezt konkrétan egy ismerősöm küldte nekem :)

ssz 2011.05.15. 16:00:08

www.okorszem.hu/legends/
az összes innen van, hatalmas sztorik vannak rajta

VidraMD 2011.05.15. 17:46:17

Az elsőnek Darwin-díjat azonnal.
A hetedikről a videót, valaki valahova tuti felrakta :D Próbáltam rákeresni google-n, de semmit nem dob :/ Biztos igaz?

Viszont a harmadiknál a jó ízlés nevében szedjétek ki a "szerintem teljesen érthetően" sort. Megöltek egy nőt basszus, mégha volt is olyan hülye, hogy nem esett le neki, hogy gyanús ez a tiszta parkoló ez még kicsit se teszi a dolgot "teljesen érthetővé" >:(

SilentArtemis 2011.05.15. 20:46:41

@VidraMD: van igazság abban amit mondasz, de hát ilyenek az emberek....
nekem a 3,6,9 a legjobb, a 10est ,már ismertem

VidraMD 2011.05.15. 22:44:28

@MacKeY: Basszuskulcs! Ilyen nincs... ez nem igaz XD

(Ahogy mellesleg az sem, hogy a videó 2006-ban lett feltöltve. 2010 kedves "eredeti forrás"? Vagy csak annyi alkoholt és anyagot tetszettek fogyasztani, hogy folyamatos időutazásban élnek? XD)

Gallai Dávid 2011.05.16. 00:02:27

ezeknek a történeteknek legalább a felét már vagy öt éve olvastam különböző humormagazinokban...

Shark 2011.05.16. 00:52:23

@Gallai Dávid DD: Én meg még egyiket sem olvastam ;)
Köszi a posztot :)
süti beállítások módosítása