HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Nők

2011.07.09. 18:00 Lipicso

 Íme néhány , aki nem nagyon tud vezetni/parkolni vagy tankolni.

Tankolás

Vezetés

Parkolás

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr743053038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

disislike 2011.07.09. 22:10:16

rasszista viccek kellenek az oldalram úgy van... nagyon napiszar a cél. Felteszem a kérdést, ami már egy ideje érik bennem. Minek ennyi szerkesztő, ha a minőség rovására megy??

Viktor95 2011.07.09. 22:24:08

szerintem jó vicc volt
:D

Lipicso 2011.07.09. 23:20:04

Nem tehetek róla.A vicc nekem is tetszett, de kinek milyen az ízlése.Bocsánatot azért még kérek:Bocsánat!!! :P

Deathwing 2011.07.10. 02:27:52

Nem tudom, hogy kik ezek a gyökerek, akik az utóbbi időkben minden poszt alá odasírják a "NAPISZAR LESZ AZ OLDALBÓL"-al teli könnyeiket.
Ember, ez az oldal hol lesz napiszar már neked? Hol megy ez neked a minőség rovására? 50 ből 1 embernek nem tetszik, ez van, vége a világnak. Nem lehet mindenkinek tökéleteset feltenni, de már 600x elmondta kb minden szerkesztő.
Egy kis bónusz vicc a 3 kurvajó video mellé, tökéletesen jó.
Sírjál a napiszarodra, ha nem esik jól.

algi 2011.07.10. 13:08:37

@Deathwing: A cigányok, meg a zsidók meg ugye nem számítanak.

Rax21 2011.07.10. 13:45:33

@algi: A székely viccekre is ugyanezt mondod?

Deathwing 2011.07.10. 13:55:19

@algi: Tökmind1. Ha ez a szempont lenne az oldalon, akkor ennyi erővel semmilyen vicc nem lehetne, mert ugye vagy a szőke nőket basztatják, vagy származás szempont van, vagy most érted, akármi. Ez mindig is így volt, és lesz. Mindig lesz akinek nem tetszik.

algi 2011.07.10. 14:42:35

Bár nem tartom szükségét, hogy rasszista faszoknak magyarázkodjak, azért most kivételesen megteszem.

@Rax21: A székely viccekben van humor. És nem az a csattanó, hogy milyen jó, ha minél több székely meghal. Általában épp ellenkezőleg: az szokott a poén tárgya lenni, hogy a székelyek érzéketlensége már kegyetlen.

@Deathwing: Én egy olyan szőke nős viccet se olvastam, ami arról szólna, hogy de jó lenne, ha szőke nők halnának meg. Egyébként vannak jó zsidóviccek is, és azok nem arról szólnak, hogy milyen jó, ha meghalnak. De ha azt gondolod, hogy minden vicc sért egy népcsoportot, akkor baromira tévedsz. Ugyan vannak olyan viccek, amelyek sértenek népcsoportokat, de azok nem azért viccek, mert minél jobban sértik őket, hanem mert van egy poén bennük. A fenti "viccben" nincs poén, csak afeletti örömködés, hogy de jó, ha minél több zsidó és cigány meghal.

Képzeljétek el, milyen lett volna, ha ugyanezt a viccet magyarokkal mondja el valaki, és a magyarok halálával az emberiség nyer. Vagy az nem lenne vicces? Csak azért vicces, mert pont zsidók és cigányok vannak benne? És miért vicces, hogy "mi nyerünk" a halálukkal? Mert alapértelmezett, hogy ők kártevők? Nos, elárulok valamit: nem ők a kártevők, hanem azok a barom állatok, akik megtanulták használni az Internetet, meg blogokat szerkesztenek, de azt még nem voltak képesek megtanulni, hogy egyik nemzet sem rosszabb a másiknál, és kifejezetten nem lehet alapértelmezettnek venni, hogy egy adott nemzet(iség)nek a puszta léte negatívum.

Ezzel szemben van olyan csoportosítás, ami alapján meg szabad különböztetni embereket: a rasszista, szexista, homofób rohadék faszokat nyugodt szívvel szapulom, mert ezek az emberek önmaguk döntöttek arról, hogy kiírják magukat a civilizált világból.

Deathwing 2011.07.12. 14:04:10

@algi: Na öregem, szépen leírtad 3 bekezdésben ugyanazt. És beszarás, tényleg le is szedték. Legalább valahol ér valamit a naphosszat siránkozás, újabb sikerteljes nap a listán, mi? Nem értelmezted helyén a dolgot. Minden viccre jut BIZTOSAN az emberiségből EGY EMBER akinek nem tetszik, TÖKMINDEGY miről szól, mit parodizál ki, akármi. Nem kell se rasszistának lennie, se semminek. Érzed?
ÉS ENNYI, nincs mit itt magyarázkodni, nem kell 50 bekezdésben leírni, hogy mi a bajod vele, meg mennyire faszok azok, akik nekem nem tetszenek. Nem tetszik, véleményed leírod, ezzel vége a dolognak, és elköszönsz, ahogy most én teszem, SZIJA. Hypocrite...

Navajonki 2011.07.15. 04:57:47

Lenne egy kérésem a szerkesztőkhöz: NE vegyétek le a videókat/vicceket csak azért, mert valaki panaszkodik miattuk, már csak azért sem, mert most nekem foggalmam* nincs, hogy miről folyik itt a vita.

*igen, direkt írtam két "g"-vel.
süti beállítások módosítása