A főzés rejtelmei
2011.08.18. 06:00 Blackhawk
5 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr13159846
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
omatek22 2011.08.18. 09:41:10
kedvencem:
a székelykáposzta azért székely, mert székelyföldről hozzák a káposztát bele xd
a székelykáposzta azért székely, mert székelyföldről hozzák a káposztát bele xd
adam-in 2011.08.18. 15:34:08
Azért a helyes válaszokat el mondhatták volna...
Annyival s okosabb lennék :D
Annyival s okosabb lennék :D
Tzeentch 2011.08.18. 21:27:24
Nálunk, tojás, cukor, tej, liszt, só, margarin.
Krisi92 · http://backloggery.com/main.php?user=krisi 2011.08.18. 21:57:03
A káposztát megtöltik káposztával. Volt pár jelenet az Örsön az Ikea mellett is ám.