HTML

ROFL-net

Vicces vagy bizarr dolgok a világból

Elérhetőség

ROFL-net rofl.net.1(@)gmail.com
Valentino valentino.(@)freemail.hu
Blackhawk blackhawk043(@)gmail.com
Cpt.Bütyök bullshit(@)totalmail.hu
LazyBoy lazyboy90210(@)gmail.com
westhammer nottinghamforester(@)gmail.hu
Lipicso lipicso(@)gmail.com

 

Természetesen zárójelek nélkül!



Friss topikok

Vigyázz autó!

2011.11.02. 06:00 Blackhawk

Pár napja sétálgattam Nyíregyházán, amikor megpillantottam ezt.
Biztos bennem van a hiba, de nem fér a fejembe, hogy mit keres ezen a táblán egy teherautó és egy busz?

Blackhawk: autó

17 komment

Címkék: busz autó teherautó tábla fail

A bejegyzés trackback címe:

https://roflnet.blog.hu/api/trackback/id/tr283339393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LazyBoy 2011.11.02. 10:05:32

biztos elfogyott az autós matrica :D

Kolonel 2011.11.02. 10:07:16

A busz ráadásul leginkább rabszállítónak néz ki, mert a hátsó felén nincs egy darab ablak sem.

Gaddget 2011.11.02. 11:40:56

Eléggé leromlott a blog színvonala ezekkel a saját készítésű, viccesnek hitt képekkel!

Zwitter · http://combine.hu/ 2011.11.02. 11:52:31

@Gaddget: Mégis jobb, mintha máshonnan szednék a képeket, ők legalább valami újat tesznek ki. De ha gondolod menj máshová. 50 egyedi szennyblogot találsz a hálón, az összesen ugyanaz van kitéve. Nyugodtan válassz ki egyet, és nézd azt. Sőt, talán még jó is ha egy szennyblogot nézel, hátha a ROFL-net-ről lelopják az anyagot, és már viszont is láthatod a legjobbakat. Így már tényleg nem lesz rá szükséged, hogy ezt a fos blogot nézd, nem igaz?

Te sem vagy tisztában a dolgokkal, szóval ne dumálj itt senkinek a blog színvonaláról!

Gaddget 2011.11.02. 12:13:01

1. Nem azt mondtam hogy inkább lopjátok a postokat, ha nem azt hogy ha saját készítésű képeket raktok ki akkor azok legalább legyenek viccesek.
2. Milyen dolgokkal nem vagyok tisztában?
3. Ha van egy weboldalad (jelen esetben blog), és valaki mond róla egy véleményt ami neked nem tetszik akkor nem az a megoldás, hogy elküldöd Őt egy másik blogra hanem az, hogy például azt válaszolod neki, hogy „Megpróbáljuk észben tartani a véleményedet és megváltoztatni azt”. Ez nem megoldás hogy „akinek nem tetszik el lehet tolni a biciklit”. Gondolom nem magatoknak csináljátok a blogot, hanem azért hogy az idelátogatóknak jó pillanatokat szerezzetek.
4. Kedves Zwitter, ahogy látom neked semmi közöd nincs a bloghoz (nem vagy szerkesztő) úgyhogy szerintem nem kéne a szerkesztőknek célzott üzenetre válaszolnod, és egyből ítélkezni is.

Gaddget 2011.11.02. 12:30:32

@Zwitter: Hallgatás beleegyezés!

Mesterlovesz 2011.11.02. 15:33:10

@Gaddget: Szerintem is igazad van

amúgy meg szerintem nem az a baj h kiraktok ilyen képeket, mert végülis érdekes, de viccesnek semmiképp nem vicces (vagy bizarr) és egy egésznapos posztnak nagyon kevés...
Szerintem Gaddget is erre gondolt amúgy

Zwitter · http://combine.hu/ 2011.11.03. 18:47:39

@Gaddget: Ejha! "Hallgatás beleegyezés!" Ezt mondod kb. negyed óra várakozás után, mert nem válaszoltam? Tudod, én nem üldögélek egyfolytában a gép előtt, akad más dolgom is. Sajnálom, hogy Te nem ebben a helyzetben vagy. És akkor nézzük a számaidat:
1. Senki sem mondta, hogy "inkább". Az a gond, hogy most jössz ezzel a "ha ezt csináljátok, akkor az legyen vicces". Ezzel konkrétan behatároltad a munkájukat, mintha Te lennél a főszerkesztő.
2. Pl. azzal, hogy mi folyik a világhálón. Hogy nem lehet olyan képet szerezni, ami már itt vagy ott ne lett volna fent.
3. Én csak válaszoltam a véleményedre, ami részemről teljesen korrekt volt.
4. Igen, nem vagyok szerkesztő, de a ROFL-net egyik legfőbb partnere vagyok. Ha oda kukkantasz jobb oldalra, kint van a blogom neve, és a ROFL-net facebook oldalán is ott vagyok legfelül. Szóval ezért van beleszólásom, mert a ROFL-net érdekeit nézem, akár a szerkesztőknek szántad az üzenetet, akár nem. Részemről egyébként Őket hidegen hagyja a véleményed.

@Mesterlovesz: Itt ugyan az a helyzet. Ők minden tőlük telhetőt megtesznek. Nem tehetnek róla, hogy nem tudják a kellő anyagot benyújtani a Ti szórakoztatásotokra. De ha gondolod nyugodtan jelentkezz szerkesztőnek, kíváncsian várom a szép új kreatív posztjaidat.

Gaddget 2011.11.03. 20:06:11

Ebben igazad van hogy nem vártam sokat a válaszra, viszont sajnálom hogy összejöttek a dolgaim és azt csinálhatom amit szeretek (tehát informatika), és ez nem azt jelenti hogy egész nap a gép előtt ülök, annak ellenére hogy lenne más dolgom mert én mindig úgy állítom össze a napot ahogy az nekem jó.
1. Nem értem hogy ezek a mondatok hogy kapcsolódnak össze, meg azt sem hogy egyenként a mondatok mire vonatkoznak. Valami épkézláb szöveget rakj már össze amiben elmagyarázod a jelentésüket.
2.1. Eléggé tisztában vagyok azzal hogy mi folyik az interneten hiszen ahogy előbb írtam ezzel foglalkozom
2.2. Gondolkozz logikusan: Azt állítod hogy nem létezik olyan kép ami ne lenne fent már az interneten. Tehát szerinted azokat a képeket amik például fent vannak 9gag.com-on azokat nem készítette el senki és nem töltötte fel senki a világhálóra hanem csakúgy lett? /Úgy mint a Biblia szerint Isten. Őt nem teremtette senki csak úgy van./
3. Én ezt értem hogy csak válaszoltál a véleményemre viszont szerinted nem lett volna jobb ha csak annyit írsz hogy „szerintem nincs igazad”, ahelyett hogy felsorolsz egy csomó pontot amiben azt írod le hogy inkább menjek el a blogról és soha ne látogassam többé?
4.1. A blogoddal kapcsolatban csak egy kérdés: Miért van az hogy a domainnév azpara2.blog.hu, viszont a blog címe: azparaszt? Az azpara.blog.hu is a tiéd vagy csak nem volt jobb ötleted domainnévre és gondoltad hogy egy létező blog neve végére odaraksz egy 2-est és jó lesz az?
4.2. Na látod ez a baj hogy a szerkesztőket nem érdekli a felhasználók/olvasók/látogatók véleménye. Mint ahogy az előző kommentemben is írtam a szerkesztők a látogatókért írják a blogot és nem a maguk szórakoztatására, és a felhasználók posztokról alkotott véleményét pedig jogukat van közölni hiszen erre találták fel a kommentelést. Ha pedig nincs igazam és a szerkesztők a saját szórakoztatásukra írják ezt a blogot akkor két megoldás létezik: vagy nem teszik lehetővé a kommentelés lehetőségét, vagy a képek megosztását az ún. „deep web”-en folytatják /en.wikipedia.org/wiki/Invisible_Web/ amely a keresők által indexelhetetlen, így elkerülhetik hogy akárki véleményt mondjon a postokról.

Zwitter · http://combine.hu/ 2011.11.03. 21:53:32

Jó, lehet túloztam, Én csak a munka nehézségét akartam hangsúlyozni, hogy a legtöbb kép, amit az ember itt ott lát, az nincs a fent még 200 helyen, vagyis úgy kell beszerezni, hogy az friss és új. A blogom domain nevével kapcsolatban, azért lett azpara2, mert az azparaszt foglalt. És most ne gyere nekem azzal a dumával, hogy miért nem írtam az adminnak, h törölje a másikat (mert amúgy nem aktív), mert Én írtam, de nem jött válasz. Az azpara pedig nem az enyém volt. Azon csodálkozom igazából, hogy hogy bírtál ilyesmit feltételezni arra való tekintettel, hogy a blogom mivel foglalkozik. Ezek szerint Te nem ismerted az azparát, ha ez így van, akkor most már tudod, hogy eredetileg őket parodizáltuk ki. Amit pedig a szerkesztőkről és a kommentelőkről mondtál: Persze, minden úgy van, ahogy mondtad, csak Én úgy véltem, ha nem tetszik valami, akkor segítek rajtad, még ha ezt rossz néven is vetted, ezt viszont sajnálom. A deep webről pedig köszönöm a tájékoztatást, de elhiszem, hogy informatikus vagy. Ha még mindig úgy gondolnád, hogy csupa f*szság amit mondok, akkor pedig nézd el, mert ha kicsit is át tudod gondolni, hogy mi a melóm az azparasztal, akkor megérted.

Gaddget 2011.11.03. 22:02:57

@Zwitter: Szerintem hagyjuk az egészet mert egy szubjektív kérdésben senkinek sem lesz igaza, viszont ne menjünk el az mellet a tény mellet hogy 2-en is egyetértettek velem.

A szerkesztőknek pedig üzenném hogy ezzel a posttal záródjon le egy szakasz a roflnet ”pályafutásában” és innentől kezdve senkit sem sértő humoros/bizarr képeket/postokat szeretnénk látni (ezt gondolom több látogató nevében is mondhatom)

phara000 2011.11.04. 09:31:49

@Gaddget:
Szerintem egy ilyen kép 1000x többet ér, mint bármilyen MEME-s szarság.. Nem vicces, és ha erre az irányba menne el a blog, akkor én is szidnám, de így, hogy még egy trollface sem volt, és saját tartalmat töltenek fel, semmi bajom sincs, sőt, örülök!

Blackhawk · http://roflnet.blog.hu/ 2011.11.04. 12:31:58

@Zwitter: @Gaddget: Most hogy ilyen jól összebarátkoztatok, szeretném közölni, hogy sajnálom ha nem sikerült az utóbbi időben olyan dolgokat posztolni, ami mindenkinek tetszik vagy kellőképpen megfelel a blog leírásának, de nekem is van más dolgom. A többi szerkesztő sincs most épp a toppon(a bejegyzések sűrűséget illetően), így amit találok és egy picit is úgy érzem, hogy kaphat némi esélyt a blogon, posztolom csak hogy legyen valami. Őszintén remélem, hogy hamarosan helyreállnak a dolgok.

Sanosuke 2011.11.05. 20:26:27

én meg azt nem értem miért baj az ha több blogon is felteszik ugyanazokat a képeket ?

ki nem szarja telibe :)

Sanosuke 2011.11.05. 20:26:58

@phara000 meme az micsoda ?
süti beállítások módosítása